«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Νεαροί έβαλαν φωτιές και έριξαν πέτρες σε πυροσβέστη

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Νεαροί έβαλαν φωτιές και έριξαν πέτρες σε πυροσβέστη

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία χθες το βράδυ (13/12), όταν ανταποκρίθηκε σε 28 περιστατικά στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας, κατά τα οποία νεαροί προκάλεσαν ζημίες σε διάφορους χώρους και έβαλαν φωτιά σε ξύλα, κάδους και ελαστικά.

Μιλώντας στην Κρατική Τηλεόραση, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής, ανέφερε ότι υπήρξε περιστατικό στη Λάρνακα όπου τα μέλη της Υπηρεσίας που ανταποκρίθηκαν δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από ομάδα νεαρών.

«Προσπάθησαν να επιτεθούν στο πυροσβεστικό όχημα. Σίγουρα η Αστυνομία θα προχωρήσει σε διερεύνηση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE