«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Νεαροί έβαλαν φωτιές και έριξαν πέτρες σε πυροσβέστη

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Νεαροί έβαλαν φωτιές και έριξαν πέτρες σε πυροσβέστη

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία χθες το βράδυ (13/12), όταν ανταποκρίθηκε σε 28 περιστατικά στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας, κατά τα οποία νεαροί προκάλεσαν ζημίες σε διάφορους χώρους και έβαλαν φωτιά σε ξύλα, κάδους και ελαστικά.

Μιλώντας στην Κρατική Τηλεόραση, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής, ανέφερε ότι υπήρξε περιστατικό στη Λάρνακα όπου τα μέλη της Υπηρεσίας που ανταποκρίθηκαν δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από ομάδα νεαρών.

«Προσπάθησαν να επιτεθούν στο πυροσβεστικό όχημα. Σίγουρα η Αστυνομία θα προχωρήσει σε διερεύνηση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.