«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Νεαροί έβαλαν φωτιές και έριξαν πέτρες σε πυροσβέστη

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Νεαροί έβαλαν φωτιές και έριξαν πέτρες σε πυροσβέστη

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία χθες το βράδυ (13/12), όταν ανταποκρίθηκε σε 28 περιστατικά στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας, κατά τα οποία νεαροί προκάλεσαν ζημίες σε διάφορους χώρους και έβαλαν φωτιά σε ξύλα, κάδους και ελαστικά.

Μιλώντας στην Κρατική Τηλεόραση, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής, ανέφερε ότι υπήρξε περιστατικό στη Λάρνακα όπου τα μέλη της Υπηρεσίας που ανταποκρίθηκαν δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από ομάδα νεαρών.

«Προσπάθησαν να επιτεθούν στο πυροσβεστικό όχημα. Σίγουρα η Αστυνομία θα προχωρήσει σε διερεύνηση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE