«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Νεαροί έβαλαν φωτιές και έριξαν πέτρες σε πυροσβέστη

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Νεαροί έβαλαν φωτιές και έριξαν πέτρες σε πυροσβέστη

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία χθες το βράδυ (13/12), όταν ανταποκρίθηκε σε 28 περιστατικά στις επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας και Λευκωσίας, κατά τα οποία νεαροί προκάλεσαν ζημίες σε διάφορους χώρους και έβαλαν φωτιά σε ξύλα, κάδους και ελαστικά.

Μιλώντας στην Κρατική Τηλεόραση, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής, ανέφερε ότι υπήρξε περιστατικό στη Λάρνακα όπου τα μέλη της Υπηρεσίας που ανταποκρίθηκαν δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από ομάδα νεαρών.

«Προσπάθησαν να επιτεθούν στο πυροσβεστικό όχημα. Σίγουρα η Αστυνομία θα προχωρήσει σε διερεύνηση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE