Έντονος ο ΠτΔ: «Φυσικά κι αν έχω πρόσκληση από τον Ερντογάν θα το επιδιώξω» - Μίλησε για σκοπιμότητες

Έντονος ο ΠτΔ: «Φυσικά κι αν έχω πρόσκληση από τον Ερντογάν θα το επιδιώξω» - Μίλησε για σκοπιμότητες

«Λανθασμένο μήνυμα» για τον γεωπολιτικό ρόλο που θέλουμε να διαδραματίσουμε στην Ανατολική Μεσόγειο θα στείλει η ΕΕ στον κόσμο αν στο σημερινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δεν καταλήξουν σε συμπεράσματα για τον πόλεμο στο Ισραήλ, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Όσον αφορά την πρόσκληση προς τον ίδιο από τον Τούρκο Πρόεδρο για συνάντηση, ο Νίκος Χριστοδουλίδης σχολίασε πως «στην παρούσα συγκυρία που βρισκόμαστε το Κυπριακό δεν προσφέρεται για επικοινωνιακούς σκοπούς και άλλες σκοπιμότητες. Φυσικά και αν έχω πρόσκληση από τον κ. Ερντογάν θα το επιδιώξω. Και το έχω μεταφέρει και στον ίδιο προσωπικά και μέσω τρίτου. Αλλά, με όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αν υπήρχε και ένα ενδεχόμενο να γίνει αυτή η συνάντηση, σίγουρα με όλα αυτά δεν βοηθούν σε καμία απολύτως περίπτωση».

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE