Γυναίκα στις ΗΠΑ έκανε σεξ και κατέληξε στο νοσοκομείο - Τι συνέβη

Γυναίκα στις ΗΠΑ έκανε σεξ και κατέληξε στο νοσοκομείο - Τι συνέβη

Η 40χρονη Hayley O’Beirnes γνώρισε στο TikTok έναν άντρα και μετά από μια εβδομάδα επικοινωνίας, αποφάσισαν να περάσουν το Σαββατοκύριακο μαζί. ‘Έκλεισαν λοιπόν δωμάτιο σε ξενοδοχείο και κανόνισαν να βγουν για ποτό, αναφέρει η New York Post.

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Είχα πέντε μήνες να βγω με κάποιον και μόλις είχε γράψει ότι με αγαπάει», είπε η 40χρονη. Έτσι, μετά τα ποτά που ήπιαν σε ένα κοντινό μπαρ, πήγαν στο δωμάτιο και εκείνη όρμηξε αμέσως πάνω του.

«Ήταν αρκετά ντροπαλός. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο, όρμηξα πάνω του και τον πετούσα παντού στην κρεβατοκάμαρα. Τον έβαλα να κάνει διάφορες στάσεις, παρότι ένιωθα μια ενόχληση στη μέση μου. Ξαφνικά όμως, πάγωσα και άρχισα να ουρλιάζω. Οι κραυγές μου μπορούσαν να ακουστούν στα διπλανά δωμάτια. Ήταν ντροπιαστικό», είπε η Hayley.

Ο άνδρας κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε τράβηγμα και φλεγμονή στη μέση. Οι γιατροί χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή και για 11 μέρες έμεινε αναγκαστικά στο σπίτι.

Εντούτοις, ο άνδρας δεν επικοινώνησε καθόλου μαζί της. Έτσι, η Hayley τον απέκλεισε από τις επαφές της και πλέον δηλώνει ότι θα βρει τον έρωτα «έξω στον κόσμο και όχι στα social media, όπου οι άνθρωποι είναι ψεύτικοι».

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Νέα θεσμική σύγκρουση μεταξύ της Αρχής κατά της Διαφθοράς και του Γενικού Εισαγγελέα για μια… παρεξήγηση. Αφορμή στάθηκαν τα όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για τρεις υποθέσεις διαφθοράς που στάλθηκαν από την Αρχή, αλλά κόλλησαν στην Νομική Υπηρεσία. Θέση που προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE