Επισκέφθηκε φυλάκιο στην Ομορφίτα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Μίλησε με κατοίκους της περιοχής

Επισκέφθηκε φυλάκιο στην Ομορφίτα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Μίλησε με κατοίκους της περιοχής

Επίσκεψη σε φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς στην Ομορφίτα πραγματοποίησε την Κυριακή το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος μετέβη το πρωί στο φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς στην Ομορφίτα όπου μίλησε με τους στρατιώτες που υπηρετούν εκεί και τους ευχήθηκε ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων. Επίσης συνομίλησε και με κατοίκους στην περιοχή.

O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είχε παραστεί επίσης το πρωί στο μνημόσυνο των ηρώων της Ομορφίτας, όπου εκφώνησε τον επιμνημόσυνο λόγο. Το μνημόσυνο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Γεώργιου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE