Συνελήφθη για τέταρτη φορά 38χρονη στην Ομόνοια - Έβαζε σκουπίδια και στάχτες πάνω στο παιδί της

Συνελήφθη για τέταρτη φορά 38χρονη στην Ομόνοια - Έβαζε σκουπίδια και στάχτες πάνω στο παιδί της

Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο συνελήφθη για τέταρτη φορά μία 38χρονη από το Εκουαδόρ, που περιφέρεται στην περιοχή της Ομόνοιας.

Η τελευταία της σύλληψη για τον λόγο αυτό έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν έγινε νέα καταγγελία στην Αστυνομία πως η κατηγορούμενη περιφέρεται στην περιοχή με ένα καρότσι με το μόλις ενός έτους αγοράκι της, τοποθετώντας συνεχώς πράγματα πάνω του, όπως τα παπούτσια της και απορρίμματα, ενώ τινάζει πάνω του ακόμη και τις στάχτες από το τσιγάρο της.

Η συγκεκριμένη γυναίκα που ενδεχομένως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη ξανά.

Αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE