Συνελήφθη για τέταρτη φορά 38χρονη στην Ομόνοια - Έβαζε σκουπίδια και στάχτες πάνω στο παιδί της

Συνελήφθη για τέταρτη φορά 38χρονη στην Ομόνοια - Έβαζε σκουπίδια και στάχτες πάνω στο παιδί της

Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο συνελήφθη για τέταρτη φορά μία 38χρονη από το Εκουαδόρ, που περιφέρεται στην περιοχή της Ομόνοιας.

Η τελευταία της σύλληψη για τον λόγο αυτό έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν έγινε νέα καταγγελία στην Αστυνομία πως η κατηγορούμενη περιφέρεται στην περιοχή με ένα καρότσι με το μόλις ενός έτους αγοράκι της, τοποθετώντας συνεχώς πράγματα πάνω του, όπως τα παπούτσια της και απορρίμματα, ενώ τινάζει πάνω του ακόμη και τις στάχτες από το τσιγάρο της.

Η συγκεκριμένη γυναίκα που ενδεχομένως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη ξανά.

Αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE