Συνελήφθη για τέταρτη φορά 38χρονη στην Ομόνοια - Έβαζε σκουπίδια και στάχτες πάνω στο παιδί της

Συνελήφθη για τέταρτη φορά 38χρονη στην Ομόνοια - Έβαζε σκουπίδια και στάχτες πάνω στο παιδί της

Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο συνελήφθη για τέταρτη φορά μία 38χρονη από το Εκουαδόρ, που περιφέρεται στην περιοχή της Ομόνοιας.

Η τελευταία της σύλληψη για τον λόγο αυτό έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν έγινε νέα καταγγελία στην Αστυνομία πως η κατηγορούμενη περιφέρεται στην περιοχή με ένα καρότσι με το μόλις ενός έτους αγοράκι της, τοποθετώντας συνεχώς πράγματα πάνω του, όπως τα παπούτσια της και απορρίμματα, ενώ τινάζει πάνω του ακόμη και τις στάχτες από το τσιγάρο της.

Η συγκεκριμένη γυναίκα που ενδεχομένως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη ξανά.

Αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE