LIKE ONLINE

Πώς να λήξετε μία επίσκεψη που κράτησε πολλή ώρα

Πώς να λήξετε μία επίσκεψη που κράτησε πολλή ώρα

H Martha Stewart έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια πώς ακριβώς να ξεκινά και να τελειώνει ένα δείπνο ή μια επίσκεψη στο σπίτι. Στο επεισόδιο της εκπομπής The Drew Barrymore Show, στο οποίο ήταν καλεσμένη ετοίμαζε μερικά finger food με θέμα τις γιορτές την ώρα που η Drew Barrymore της έκανε ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία και τη γενική εθιμοτυπία των γιορτών – συμπεριλαμβανομένου του τι πρέπει να κάνει με τους καλεσμένους που έχουν παρατείνει την παραμονή τους στο σπίτι, αφού το πάρτι έχει τελειώσει ώρα.

«Μάρθα, αν διοργανώνεις ένα δείπνο και φτάνει η ώρα που θέλεις να φύγουν οι καλεσμένοι, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τους δείξεις πως το πάρτι έληξε;», ρώτησε η Barrymore.

«Ειλικρινά, θέλεις να σου πω; Λέω απλώς ότι πηγαίνω για ύπνο», είπε η γκουρού του lifestyle. «Απλά σβήσε τα φώτα και βάλε συναγερμό;», ρώτησε απορημένη η Barrymore, η οποία διερωτήθηκε τι θα γίνει αν το σχέδιο αυτό αποτύχει.

Τότε η Stewart απάντησε με μία προσωπική εμπειρία: «Ένα βράδυ, ήρθε η πυροσβεστική στο σπίτι. Κανείς δεν έφευγε και βάλαμε τον συναγερμό για την πυρκαγιά σε λειτουργία».

Όταν το κοινό σάστισε με την πρόταση η τηλεπερσόνα ξεκαθάρισε πως αστειευόταν. «Όμως, πραγματικά αυτό έχει συμβεί, αλλά κατά λάθος. Είχαμε όντως μια βλάβη στον φούρνο και εμφανίστηκε όλη η πυροσβεστική. Ήρθε ο αρχηγός της πυροσβεστικής και είπε σε όλους να βγουν έξω. Είχε μηδέν βαθμούς και τους ανάγκασε όλους να βγουν έξω χωρίς τα παλτά τους. Είναι και αυτός ένας τρόπος για να τα καταφέρεις», αστειεύτηκε.

Η 82χρονη μοίρασε πολλές συμβουλές για διάφορα θέματα, όπως τα δώρα. Η Martha Stewart προειδοποίησε το κοινό να παρακολουθεί από ποιον παίρνει δώρα, γιατί κάποτε έκανε το λάθος να ξαναδώσει ένα δώρο στο άτομο που της το έδωσε πρώτο, ενώ μίλησε και για ραντεβού με την ηθοποιό και παρουσιάστρια. Καθώς οι δυο τους συζητούσαν για την ερωτική ζωή του ηθοποιού, η Stewart αποκάλυψε ότι πρόσφατα γνώρισε κάποιον και βγήκε μαζί του σε ένα ραντεβού που την έκανε να εκστιασαστεί.

Είπε ως ήταν πολύ ελκυστικός άνθρωπος, αλλά τίποτα περισσότερο δεν συνέβη. «Υπήρξε ένα φλερτ και γύρισε ο καθένας στο σπίτι του. Ήταν όμορφα», είπε.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top