ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Μεταφορών: Ζήτησε καθήλωση δύο υπεραστικών λεωφορείων - 40 θα υποβληθούν σταδιακά σε τεχνικό έλεγχο

Υπ. Μεταφορών: Ζήτησε καθήλωση δύο υπεραστικών λεωφορείων - 40 θα υποβληθούν σταδιακά σε τεχνικό έλεγχο

Την άμεση καθήλωση δύο λεωφορείων των υπεραστικών γραμμών Intercity ζήτησε ο υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης,ύστερα από προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη λειτουργία τους, παρά τις επιθεωρήσεις που είχαν γίνει σε όλα τα λεωφορεία με αφορμή τη φωτιά σε λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών.

Ο υπουργός Μεταφορών επιβεβαίωσε, το βράδυ της Κυριακής στο ΡΙΚ, δημοσίευμα της εφημερίδας "Sunday Mail" προσθέτοντας ότι ζήτησε εκτενή έκθεση γεγονότων για τα περιστατικά.

Η εφημερίδα, στο ρεπορτάζ της, σημειώνει ότι μόνο την περασμένη εβδομάδα παρουσιάστηκαν τέσσερα προβληματικά περιστατικά σε υπεραστικά λεωφορεία και ότι, στη μία περίπτωση, οδηγός τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από όχημα όταν κατέβηκε από ακινητοποιημένο υπεραστικό λεωφορείο.

Ο υπουργός Μεταφορών ανέφερε ότι μετά την ακινητοποίηση των λεωφορείων την περασμένη εβδομάδα, θα επιθεωρηθούν οπτικά όλα τα λεωφορεία και θα αρχίσει εξέταση της κατάστασης τους.

Η διαδικασία επιθεώρησης, όπως ανέφερε ο Αλέξης Βαφεάδης, αναμένεται να συζητηθεί σε σύσκεψη στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών αυτή την εβδομάδα.

Σαράντα υπεραστικά λεωφορεία θα υποβληθούν σταδιακά σε τεχνικό έλεγχο

Σαράντα υπεραστικά λεωφορεία θα υποβληθούν σταδιακά σε τεχνικό έλεγχο, ανέφερε στο Πρωινό Δρομολόγιο ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημοσίων Επιβατικών Μεταφορών, Ανδρέας Νικηφόρου.

Με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Sunday Mail" για προβλήματα λειτουργίας σε τέσσερα λεωφορεία των γραμμών Intercity, την περασμένη εβδομάδα, ο κύριος Νικηφόρου ανέφερε ότι τα λεωφορεία αυτά είχαν υποβληθεί σε έλεγχο πριν από 6 μήνες στα Κέντρα Ελέγχου Μηχανοκίνητων Οχημάτων.

Το ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Μεταφορών σημείωσε ότι η εταιρεία Intercity έχει ήδη παραλάβει 29 νέα λεωφορεία και, με βάση τη σύμβαση ανανέωσης του στόλου, αναμένονται προσεχώς και άλλα ένδεκα.

Πηγή: riknews.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top