Ισπανία: Δύο τρένα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά σε σταθμό στη Μάλαγα - 13 οι τραυματίες

Ισπανία: Δύο τρένα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά σε σταθμό στη Μάλαγα - 13 οι τραυματίες

Δύο επιβατικά τρένα συγκρούστηκαν πλευρικά το Σάββατο στον σταθμό El Chorro-Caminito del Rey της ισπανικής πόλης Μάλαγα, με συνέπεια να τραυματιστούν 13 άτομα, οι τρεις εκ των οποίων είναι ανήλικοι. Συνολικά, 270 επιβάτες μεταφέρθηκαν σε άλλο σταθμό της ισπανικής πόλης και από εκεί, αφού επιβιβάστηκαν σε άλλη αμαξοστοιχία, συνέχισαν το ταξίδι τους προς τη Σεβίλλη.

Με βάση τις αναφορές, το ένα τρένο είχε σταθμεύσει το βράδυ του Σαββάτου στη Μάλαγα και το άλλο, που κατευθυνόταν στον σταθμό από την αντίθετη κατέυθυνση, φέρεται να εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα την πλαγιομετωπική σύγκρουση.

 

 

«Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί», δήλωσε ο Φρανσίσκο Μαρτίνες, δήμαρχος της Αλόρα, του δήμου όπου βρίσκεται ο σταθμός El Chorro, σε δηλώσεις του στην Cadena Ser.

 

 

Το ατύχημα σημειώθηκε σε μια στενή περιοχή διέλευσης και η αμαξοστοιχία που εισερχόταν στον σταθμό κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.