ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αγιος Βασίλης επισκέφθηκε τον μικρό ήρωα Νικόλα στο Μακάρειο - Η κατάσταση της υγείας του - Φωτογραφίες

Ο Αγιος Βασίλης επισκέφθηκε τον μικρό ήρωα Νικόλα στο Μακάρειο -  Η κατάσταση της υγείας του - Φωτογραφίες

Ο Αγιος Βασίλης επισκέφθηκε τον μικρό ήρωα Νικόλα στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά από λοίμωξη. Ενα χαμόγελο και λίγη χαρά για τον μικρό ήρωα ο οποίος παλεύει με τον καρκίνο.

Στις 15 Δεκεμβρίου του 2020, ο μικρός Νικόλας, διαγνώστηκε με μεταστατικό νευροβλάστωμα (καρκίνος, στάδιο 4), ένας εξαιρετικά επιθετικός καρκίνος του νευρικού συστήματος. Διαπιστώθηκε ότι υπήρχε όγκος 10 εκατοστών πάνω από το δεξί του νεφρό, και ότι ο καρκίνος είχε μετασταθεί και εξαπλωθεί σε όλο το μικρό του κορμάκι (συμπεριλαμβανομένων των οστών, του μυελού των οστών και των λεμφαδένων).

Από τότε ξεκίνησε χημειοθεραπεία για να σταματήσει την περαιτέρω εξάπλωση του καρκίνου.

Φέτος λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο μικρός Νικόλας ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Μακάρειο. 

Την ανακοίνωση για την νοσηλεία του έκανε η οικογένεια του μέσα από σελίδα που δημιουργήθηκε στα Social Media για τον μικρό Νικόλα.

Η ανακοίνωση:

«Ο μικρός μας ήρωας βρίσκεται απο την Παρασκευή στο Μακάριο Νοσοκομείο. Δυστυχώς, ο Νικόλας μας ανέβασε ψηλό πυρετό την Πέμπτη και οι γιατροί ανησύχησαν απο τις υψηλές μονάδες CRP, με αποτέλεσμα να μας στείλουν στο Μακάριο όπου του έγιναν περισσότερες εξετάσεις αίματος, του δόθηκαν αντιβιοτικά και ηλεκτρολύτες. Αναμένουμε ακόμη τα αποτελέσματα από την καλλιέργεια, αλλά μάλλον πρόκειται για μια λοίμωξη, αν και δεν είμαστε σίγουροι ποια λοίμωξη είναι ακριβώς.

Επειδή ο Νικόλας μας έχει ήδη πολύ αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, όλες οι λοιμώξεις θεωρούνται κρίσιμες και επικίνδυνες για τη ζωή του και απαιτούν γρήγορη και εκτενή αξιολόγηση από τους γιατρούς. Μόλις πριν λίγες εβδομάδες είχε βρογχίτιδα και έπρεπε να πάρει για 10 ημέρες αντιβιοτικά, κάτι που του προκαλούσε παρενέργειες.

Στο Μακάριο, τις προηγούμενες ημέρες ήρθε ο Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα στα παιδιά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Νοσοκομείο, που κάθε χρόνο φέρνει χαμόγελα σε όλα τα παιδιά που είναι στο νοσοκομείο. Κανένα παιδί δεν θέλει να είναι στο νοσοκομείο, ειδικά τα Χριστούγεννα, και ειδικά ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του, επομένως θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο νοσοκομείο που έφερε χαρά στον Νικόλα μας και σε όλα τα παιδιά εκεί.

Ακόμη δεν έχουμε τα αποτελέσματα από τη Γερμανία για τη βιοψία που κάναμε, και προσευχόμαστε για τα καλύτερα νέα σύντομα. Σας ευχαριστούμε όλους για τις συνεχείς προσευχές σας για τον γενναίο μας αγόρι, Νικόλα»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top