Απαντά για την απουσία των Υπουργών από την Βουλή ο Λετυμπιώτης - Πού την απέδωσε

Απαντά για την απουσία των Υπουργών από την Βουλή ο Λετυμπιώτης - Πού την απέδωσε

Η κυβέρνηση δεν τηρεί απαξιωτική στάση έναντι της Βουλής, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι είναι σεβαστός ο ρόλος της νομοθετικής εξουσίας και η κυβέρνηση το έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις.

Ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στο Kρατικό Ραδιόφωνο κλήθηκε να σχολιάσει τις επικρίσεις που διατυπώθηκαν από την πρόεδρο της Βουλής και το ΑΚΕΛ εναντίον της Κυβέρνησης, για την απουσία των Υπουργών από την χθεσινή έναρξη της συζήτησης για τους προϋπολογισμούς.

Ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης απέδωσε την απουσία των Υπουργών στη συνεδρία του υπουργικού συμβουλίου και σε άλλες υποχρεώσεις που είχαν.

Όπως είπε, παρόντες θα είναι σήμερα και αύριο στη Βουλή όσοι υπουργοί δεν απουσιάζουν στο εξωτερικό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.