ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγοί προσοχή: Οδικά έργα σε Λάρνακα και Αμμόχωστο - Δείτε αναλυτικά

Οδηγοί προσοχή: Οδικά έργα σε Λάρνακα και Αμμόχωστο - Δείτε αναλυτικά

Σε ανακοίνωση του το Τμήμα Δημοσίων Έργων αναφέρει εργασίες στην ευρύτερη περιοχή Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Δείτε αναλυτικά:

  1. Εργασίες αντικατάστασης εξοπλισμού σηματοδότησης στην ευρύτερη περιοχή Λάρνακας και Αμμοχώστου

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από τις 06/09/2023 έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης από ιδιωτική εταιρεία σε 33 φωτοελεγχόμενες συμβολές και 12 διαβάσεις πεζών τύπου Pelican στην ευρύτερη περιοχή Λάρνακας και Αμμοχώστου, με νέου τύπου χαμηλής κατανάλωσης (Extra Low Voltage - ELV) με λαμπτήρες LED, σύστημα καταμέτρησης εναπομείναντα χρόνου (Pedestrian Countdown) και σύστημα ζήτησης τύπου αφής για πεζούς.

Οι εργασίες αντικατάστασης του εξοπλισμού σε κάθε σημείο θα ολοκληρώνονται εντός μιας ημέρας - εκτός απροόπτου - και κατά τη διάρκεια των εργασιών οι φωτοελεγχόμενες συμβολές και οι διαβάσεις πεζών θα παραμένουν εκτός λειτουργίας. Αν κριθεί αναγκαίο θα τοποθετούνται προσωρινά φώτα τροχαίας.

Τις εβδομάδες 27/12/2023 - 30/12/2023 και 2/1/2024 - 7/1/2024 θα διεξάγονται εργασίες στις συμβολές/διαβάσεις πεζών:

Λεωφ. Λεμεσού / Κασταλιάς (Φώτα Τροχαίας, Λάρνακα)

Λεωφ. Ν. & Δ. Παττίχη (Διάβαση Πεζών, Λάρνακα)

Λεωφ. Ν. & Δ. Παττίχη / Κωνσταντινουπόλεως (Φώτα Τροχαίας, Λάρνακα)

Λεωφ. Γρ. Αυξεντίου / Λ. Πιερίδη (Φώτα Τροχαίας, Λάρνακα)

Λεωφ. Αρχ. Κυπριανού / Ζακύνθου (Φώτα Τροχαίας, Λάρνακα)

Λεωφ. Πρωταρά (έξοδος) / Δρόμος Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο (Φώτα Τροχαίας, Αμμόχωστος)

 

  1. Εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 09:00 - 14:00, στην οδό Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα θα διεξάγονται εργασίες από τον Δήμο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα της οδού Πιαλέ Πασά από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αθηνών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μουσταφά Πασιά συνολικού μήκους 500 μέτρων περίπου θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top