LIKE ONLINE

TikTok: Οργή για γαμπρό που μίλησε μόνο για τα... οπίσθια της νύφης στους γαμήλιους όρκους του - Βίντεο

TikTok: Οργή για γαμπρό που μίλησε μόνο για τα... οπίσθια της νύφης στους γαμήλιους όρκους του - Βίντεο

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο TikTok ένα βίντεο που καταγράφει την ανταλλαγή όρκων ενός ζευγαριού κατά τη διάρκεια του γάμου τους, με πολλούς σχολιαστές να κάνουν λόγο για «ανησυχητική συμπεριφορά» του γαμπρού απέναντι στη νύφη.

Το κλιπ διάρκειας λίγων δευτερολέπτων που ανέβασε στο TikTok o βιντεογράφος Σάμιουελ Φορί και έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 9 εκατομμύρια views, δείχνει τη στιγμή που φτάνει η σειρά του άνδρα, ονόματι Κόουντι, να διαβάσει τους γαμήλιους όρκους του, αφού η νύφη ολοκλήρωσε τους δικούς της.

Αντί όμως να ακουστεί από το στόμα του νεαρού άνδρα κάποιος όρκος αιώνιας αγάπης και πίστης, ο... απροετοίμαστος Κόουντι θεώρησε καλή ιδέα να αναφερθεί αποκλειστικά στα οπίσθια της γυναίκας, δίνοντας τον όρκο να τους δίνει «χαστουκάκια» σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. «Μόνο αυτό έχω να πω» συμπλήρωσε γελώντας, ενώ οι καλεσμένοι του γάμου τον κοιτούσαν αποσβολωμένοι.

 

 

 

Ο τελετάρχης, χαμογελώντας αμήχανα, προσπάθησε να δώσει μια άλλη ευκαιρία στον Κόουντι να πει κάτι πιο ρομαντικό για τη γυναίκα την οποία επέλεξε για να περάσει το υπόλοιπο της ζωή του, όμως ο γαμπρός - συνεχίζοντας να χαμογελά πλατιά - αρνήθηκε ξανά, παραδεχόμενος ότι δεν είχε γράψει τίποτα. «Αυτό θα πω μόνο. Τα καταφέραμε ως εδώ» συμπλήρωσε ο γαμπρός, αφού ένας καλεσμένος ακούγεται να αναφωνεί

«Όχι, Κόουντι...».

Το βίντεο με τους γαμήλιους όρκους του ζευγαριού έγινε viral στην πλατφόρμα με πολλούς σχολιαστές να το αντιπαραθέτουν με κλιπ που δείχνουν ρομαντικές εξομολογήσεις γαμπρών, υποσχέσεις για αιώνια αγάπη, υποστήριξη και σεβασμό.

«Ενημερώστε με πότε θα βγει το διαζύγιο» αναφέρει χαρακτηριστικά ένα σχόλιο, απηχώντας τη γνώμη πολλών ότι αυτός ο γάμος δεν έχει και πολύ... μέλλον.

«Δεν έγραψα τίποτα, δηλ. δεν κατέβαλα καμία προσπάθεια για την πιο σημαντική μέρα της σχέσης μας», σημειώνει ένας άλλος σχολιαστής.

«Ακόμα κι αν αστειεύονται με αυτόν τον τρόπο μεταξύ τους, οι γαμήλιοι όρκοι θα έπρεπε να είναι σοβαροί» αναφέρει μια άλλη ανάρτηση.

«Αν ήμουν στη θέσ της νύφης θα το έβαζα στα πόδια», γράφει μια άλλη σχολιάστρια, με πολλές γυναίκες στην πλατφόρμα να συμφωνούν μαζί της.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top