Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στον Πεδιαίο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στον Πεδιαίο

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 63χρονου άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Δευτέρας (18/12) στην περιοχή του Πεδιαίου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό εντός ύδατος, ενώ παραλήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Δευτέρας, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση αιφνίδιου αφύσικου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.