Έκρηξη σε πλοίο μετά από ατύχημα στα κατεχόμενα - Δύο τραυματίες

Έκρηξη σε πλοίο μετά από ατύχημα στα κατεχόμενα - Δύο τραυματίες

Δύο άτομα τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών με σπειροειδές μηχάνημα στο τουρκικής ιδιοκτησίας και υπό σημαία Μάλτας τάνκερ «MT AQASIA» στα ανοικτά των ακτών της Αμμοχώστου.

Όπως μεταδόθηκε από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με ανακοίνωση της λεγόμενης αστυνομίας, οι Εμρέ Τζαν και Εμρέ Κασικτσιόγλου υπέστησαν επιφανειακά εγκαύματα στο πρόσωπο και στα χέρια ο πρώτος και στα χέρια και στα πόδια ο δεύτερος ως αποτέλεσμα της έκρηξης άδειου βαρελιού το οποίο επιχείρησαν να κόψουν με το σπειροειδές μηχάνημα.

Οι δύο τραυματίες αποβιβάστηκαν από το πλοίο από ομάδες του λεγόμενου λιμενικού σώματος και διακομίσθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Οι λεγόμενες αρχές του ψευδοκράτους διερευνούν το ατύχημα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.