Στην Κύπρο σήμερα ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ για πρωτοβουλία Λευκωσίας για Γάζα

Στην Κύπρο σήμερα ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ για πρωτοβουλία Λευκωσίας για Γάζα

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ελί Κοέν, υπό το φως των σχεδιασμών ανάπτυξης και υλοποίησης της πρωτοβουλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για δημιουργία θαλάσσιου διαδρόμου για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον άμαχο πληθυσμό στη Γάζα.

'Οπως δήλωσε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την προηγούμενη εβδομάδα τεχνική ομάδα από το Ισραήλ επισκέφθηκε την Κύπρο και πραγματοποιήσε συναντήσεις και επισκέψεις στις υποδομές που εντάσσονται στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας.

Ο Ισραηλινός Υπουργός Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Κωνσταντίνο Κόμπο, παρουσία τεχνικών ομάδων προς συζήτηση τεχνικών θεμάτων που άπτονται της πρωτοβουλίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος είναι ύψιστη προτεραιότητα» – Συνεχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ - Η αναβάθμιση του θεσμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος είναι ύψιστη προτεραιότητα» – Συνεχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ - Η αναβάθμιση του θεσμού

Την περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού των Συμβασιούχων Οπλιτών (ΣΥΟΠ), στο πλαίσιο της αναβάθμισης της αποτρεπτικής ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE