Τραγούδι πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή ακούγεται σε διεθνώς βραβευμένη ταινία - Δες ποιο είναι

Τραγούδι πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή ακούγεται σε διεθνώς βραβευμένη ταινία - Δες ποιο είναι

Ηλίας Βρεττός διανύει μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους της ζωής του, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, έχει «σαρώσει» με τις μουσικές επιτυχίες του και πλέον ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια που σημείωσαν επιτυχία, ακούγεται στη διεθνώς βραβευμένη ταινία «Όχι Αύριο».

Συγκεκριμένα πρόκειται για το τραγούδι «Ένιωσα», σε μουσική και στίχους του Βασίλη Καρρά, που κυκλοφόρησε από την Panik Platinum πριν από περίπου δύο χρόνια και ακούγεται στη διεθνώς βραβευμένη ταινία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.