«Πυρά» Ελεγκτικής προς Κυβέρνηση: «Από το 1960 είναι η πρώτη φορά που έχει μειωθεί το προσωπικό μας»

«Πυρά» Ελεγκτικής προς Κυβέρνηση: «Από το 1960 είναι η πρώτη φορά που έχει μειωθεί το προσωπικό μας»

Σε δηλώσεις για την χθεσινή (19/12) συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ελεγκτικής Υπηρεσία, Μάριος Πετρίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», ο κ. Πετρίδης αναφέρθηκε στην μείωση του προσωπικού στην Ελεγκτική Υπηρεσία.

«Η Ελεγκτική Υπηρεσία συνεχίζει και φέτος την ίδια εργασία που έκανε πέρσι και πρόπερσι. Δεν έχουμε αύξηση στο προσωπικό, από το 1960 μέχρι σήμερα είναι η πρώτη φορά που μας έχει μειώσει η Κυβέρνηση το προσωπικό μας», ανέφερε συγκεκριμένα, προσθέτωντας ότι φέτος αφαιρούνται τέσσερα άτομα από το προσωπικό.

Δείτε στο πιο κάτω απόσπασμα όσα ανέφερε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE