Θανατηφόρο το τροχαίο στον Πωμό - Νεκρός ο 28χρονος Λάμπρος Ανδρέου

Θανατηφόρο το τροχαίο στον Πωμό - Νεκρός ο 28χρονος Λάμπρος Ανδρέου

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση, που συνέβη το πρωί σήμερα, στην επαρχία Πάφου, έχασε τη ζωή του ο Λάμπρος Ανδρέου, 28 ετών. Κατά τη σύγκρουση τραυματίστηκαν επίσης ελαφρά 28χρονος και 33χρονος.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 6.30π.μ. σήμερα, σε δασικό δρόμο, στα όρια του χωριού Πωμός. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτοκίνητο, που οδηγούσε 33χρονος και στο οποίο επέβαιναν οι δύο 28χρονοι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα και να προσκρούσει σε δέντρο.

Από τη σύγκρουση ο 28χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημα και απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι άλλοι δύο επιβάτες του οχήματος. Ο 33χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 28χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Η Τροχαία Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE