Αγγλία: Απεργούν τα Χριστούγεννα οι γιατροί για τις αμοιβές τους

Αγγλία: Απεργούν τα Χριστούγεννα οι γιατροί για τις αμοιβές τους

Σχεδόν το ήμισυ του ιατρικού εργατικού δυναμικού στην Αγγλία πρόκειται να προχωρήσει σε απεργία σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιόδους του χρόνου.

Οι νεότεροι γιατροί απεργούν από σήμερα έως τις 23 Δεκεμβρίου, σε μια μεγάλη κλιμάκωση της διαμάχης για τις αμοιβές.

Η απεργία του δεύτερου γύρου θα πραγματοποιηθεί σε έξι ημέρες, από τις 3 ως τις 9 Ιανουαρίου.

Οι διοικητές των νοσοκομείων έχουν περιγράψει τις αποχωρήσεις από μέλη του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου ως τους «χειρότερους φόβους τους», καθώς παλεύουν με έναν αυξανόμενο αριθμό ασθενών που χρειάζονται βοήθεια.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE