Ποινή φυλάκισης 12 χρόνων σε 30χρονο - Προσπάθησε να εισάγει στην Κύπρο πέραν των 15 κιλών κάνναβης

Ποινή φυλάκισης 12 χρόνων σε 30χρονο - Προσπάθησε να εισάγει στην Κύπρο πέραν των 15 κιλών κάνναβης

Το Κακουργιοδικείο Πάφου καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης 12 ετών, άντρα ηλικίας 30 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής και εισαγωγής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια καθώς επίσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος είχε συλληφθεί στις 3 Οκτωβρίου, 2023 όταν στο πλαίσιο ενεργειών που γίνονται από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κυπριακή Δημοκρατία μέσω αεροδρομίων, είχε ανακοπεί για έλεγχο στο αεροδρόμιο Πάφου αφού αφίχθηκε από χώρα του εξωτερικού.

Σε έρευνα που είχε διενεργηθεί, εντοπίστηκαν στην αποσκευή του, τέσσερις νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους δεκαπέντε κιλών και 410 γραμμαρίων περίπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE