Δεκατριάχρονη κατανάλωσε ηρεμιστικά – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Δεκατριάχρονη κατανάλωσε ηρεμιστικά – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Δεκατριάχρονη κατανάλωσε ηρεμιστικά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αττικόν. Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, για το περιστατικό συνελήφθη μια 63χρονη η οποία το βράδυ της Τρίτης είχε υπό την εποπτεία της την ανιψιά της, ηλικίας 13 ετών.

Το κορίτσι ήταν με μία φίλη του στο σπίτι και κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής της θείας της, πήρε ένα κουτί που περιείχε Ζanax, κατανάλωσε χάπια και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η 63χρονη αφού της ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου αφέθηκε ελεύθερη.

 ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE