ΔΙΕΘΝΗ

Ακυρώσεις πτήσεων τα Χριστούγεννα στο Ηνωμένο Βασίλειο θα προκαλέσει η καταιγίδα Πία

Ακυρώσεις πτήσεων τα Χριστούγεννα στο Ηνωμένο Βασίλειο θα προκαλέσει η καταιγίδα Πία

Ταξιδιωτικό χάος αναμένεται να φέρει στο Ηνωμένο Βασίλειο τα Χριστούγεννα η καταιγίδα Πία. Ακυρώσεις πτήσεων και διακοπή των δρομολογίων των τρένων ενόψει των Χριστουγέννων είναι πιθανόν προειδοποιεί η μετεωρολογική υπηρεσία καθώς η καταιγίδα Πία θα χτυπήσει σήμερα τα μεσάνυχτα με ανέμους ταχύτητας 80 μίλια/ώρα στη Σκωτία και σε περιοχές της Αγγλίας.

Η Network Rail ακύρωσε πολλά δρομολόγια στη Σκωτία το πρωί της Πέμπτης καθώς το προσωπικό ελέγχει τις γραμμές για τυχόν ζημιές.

Η British Airways ακύρωσε ήδη 20 πτήσεις εσωτερικού και ευρωπαϊκών προορισμών από και προς το Λονδίνο Χίθροου, συμπεριλαμβανομένων από και προς το Άμστερνταμ.

Ένας εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε: «Λόγω των ισχυρών ανέμων που προβλέπονται ως μέρος της καταιγίδας Πια, έχουμε κάνει ορισμένες προσαρμογές στο πρόγραμμα μας και οι ομάδες μας εργάζονται σκληρά για να επαναφέρουν τα ταξίδια σε τροχιά το συντομότερο δυνατό».

Ηδη βρίσκονται επί ποδός ομάδες στη Σκωτία και σε άλλες περιοχές για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ζημιά στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας που μπορεί να προκληθεί από την καταιγίδα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top