Πήγαν να βρουν τον 41χρονο για να λύσουν τις διαφορές τους - Έτσι έγινε το άγριο φονικό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 41χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Η Network Rail ακύρωσε πολλά δρομολόγια στη Σκωτία το πρωί της Πέμπτης καθώς το προσωπικό ελέγχει τις γραμμές για τυχόν ζημιές.
Η British Airways ακύρωσε ήδη 20 πτήσεις εσωτερικού και ευρωπαϊκών προορισμών από και προς το Λονδίνο Χίθροου, συμπεριλαμβανομένων από και προς το Άμστερνταμ.
Ένας εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε: «Λόγω των ισχυρών ανέμων που προβλέπονται ως μέρος της καταιγίδας Πια, έχουμε κάνει ορισμένες προσαρμογές στο πρόγραμμα μας και οι ομάδες μας εργάζονται σκληρά για να επαναφέρουν τα ταξίδια σε τροχιά το συντομότερο δυνατό».
Ηδη βρίσκονται επί ποδός ομάδες στη Σκωτία και σε άλλες περιοχές για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ζημιά στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας που μπορεί να προκληθεί από την καταιγίδα.
ΠΗΓΗ: ertnews.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




