Στη φυλακή 27χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών - Έχει απασχολήσει κατ' επανάληψη την Αστυνομία

Στη φυλακή 27χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών - Έχει απασχολήσει κατ' επανάληψη την Αστυνομία

Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Πέμπτη σε ένα πρόσωπο, ηλικίας 27 ετών, για οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.

Όπως δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλης Νικολάου στο ΚΥΠΕ, στο συγκεκριμένο πρόσωπο επιβλήθηκαν και οκτώ βαθμοί ποινής, και στέρησης άδειας οδηγού για δώδεκα μήνες, η οποία θα αρχίσει μετά την αποφυλάκιση του 27χρονου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ο 27χρονος έχει απασχολήσει κατ' επανάληψη την Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE