ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστουγεννιάτικες ανακοινώσεις από την ΕΔΕΚ

Χριστουγεννιάτικες ανακοινώσεις από την ΕΔΕΚ

Αύριο ανακοινώνονται οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και περιφερειάρχες που θα στηρίξει

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο ανακοινώνονται από την ΕΔΕΚ, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, οι αντιδήμαρχοι και οι Προέδροι των Επαρχιακών Οργανισμών, που θα στηρίξει το κόμμα στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Και ενώ αναμενόταν ότι αυτές οι ανακοινώσεις θα γινόντουσαν μετά τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, απ’ ότι πληροφορούμαστε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος συγκάλεσε εκτάκτως συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, μετά το πέρας της οποίας θα ανακοινώσει ποιους υποψήφιους θα στηρίξει η ΕΔΕΚ για τις δημαρχίες, τις αντιδημαρχίες και τις προεδρίες των Επαρχιακών Οργανισμών.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας δεν αποτελεί μόνο το έκτακτο της σύγκλησης της, αλλά κυρίως το γεγονός ότι τα στόματα των στελεχών της ΕΔΕΚ είναι ερμητικά κλειστά σε σχέση με το ποιες είναι οι επιλογές του κόμματος.

Κάτι, που προκαλεί αγωνία στα άλλα κόμματα, κυρίως στον ΔΗΣΥ και στο ΑΚΕΛ, που έχουν τους περισσότερους υποψήφιους για τις πιο πάνω θέσεις, αλλά και στο ΔΗΚΟ, που αναμένει να δει εάν θα στηριχθεί κάποιος εκ των υποψηφίων του.

Είναι αλήθεια πάντως, ότι η αγωνία κομμάτων και ήδη υποψηφίων κορυφώνεται, καθώς οι αποφάσεις της ΕΔΕΚ θα γείρουν την πλάστιγγα σε αρκετούς δήμους και δημοτικά διαμερίσματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top