ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα που είχε κλείσει λόγω φωτιάς σε όχημα

Δόθηκε στην κυκλοφορία η λωρίδα που είχε κλείσει λόγω φωτιάς σε όχημα

Δόθηκε στην κυκλοφορία, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, η αριστερή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο από Αραδίππου προς Αεροδρόμιο Λάρνακας, στο τμήμα μεταξύ των κυκλικών κόμβων Ριζοελιάς και Καλού Χωριού, στην κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο, που είχε κλείσει προσωρινά, νωρίτερα το μεσημέρι. Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζει πλέον κανονικά.

Το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου είχε κλείσει λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο, το οποίο αρχικά προσέκρουσε σε κράσπεδο στην αριστερή πλευρά του δρόμου και ακινητοποιήθηκε στο σημείο.

Στο όχημα επέβαιναν γυναίκα και το 4χρονο παιδί της. Μεταφέρθηκαν από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, για να τύχουν ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν έχουν υποστεί οποιονδήποτε τραυματισμό.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο, όπου και κατέσβησαν τη φωτιά στο όχημα.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top