Χανιά: Χειροπέδες σε 46χρονο – Τον έπιασαν με κοκαΐνη, χασίς και μετρητά

Χανιά: Χειροπέδες σε 46χρονο – Τον έπιασαν με κοκαΐνη, χασίς και μετρητά

Χριστούγεννα στα κρατητήρια θα κάνει ένας 46χρονος Χανιώτης στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, σχεδόν 400 γραμμάρια κοκαΐνης και 200 γραμμάρια χασίς, 13.270 ευρώ και 435 δολάρια .

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. “στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (22.12.2023) το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· 395 γραμμάρια κοκαΐνης

· 198 γραμμάρια κάνναβης,

· ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,

· ζυγαριά ακριβείας,

· το χρηματικό ποσό των 13.270 ευρώ και 435 δολάρια,

· μαχαίρι,

· κινητό τηλέφωνο

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE