Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν αναπηρικό αμαξίδιο αξίας 6.000 ευρώ από πρώην ευρωβουλευτή

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν αναπηρικό αμαξίδιο αξίας 6.000 ευρώ από πρώην ευρωβουλευτή

Κλέφτες έβαλαν ως στόχο και έκλεψαν αναπηρικό αμαξίδιο μεγάλης οικονομικής αξίας στην Καλαμαριά, με την κάτοχο να κάνει δημόσια έκκληση να βρεθούν οι δράστες.

Το αμαξίδιο εκλάπη το μεσημέρι του Σαββάτου 23/12 από την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Τζαμπάζη, όπως ενημέρωσε η ίδια με δημοσίευση στο Facebook. Οι δράστες έκλεψαν το αμαξίδιο κάτω από το σπίτι της και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την κ. Τζαμπάζη, το ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο που της έκλεψαν κοστίζει 6.000 ευρώ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Μου έκλεψαν το μεγάλο αναπηρικό αμαξίδιο, το ηλεκτροκίνητο..

Κάτω από το σπίτι.. κέντρο Καλαμαριάς

Βυσσινί Καραβάν ΚΖ ο αριθμός κυκλοφορίας (τον είδε ο γείτονας όταν έφευγε ) .. περίπου στις 15.00

Άντε να το βλέπουμε να το θυμόμαστε .. 6000 ευρουλακια

Σε τι κόσμο ζούμε..»

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE