Την απειλούσε τηλεφωνικώς και μετά την χτύπησε – Χειροπέδες σε 45χρονο

Την απειλούσε τηλεφωνικώς και μετά την χτύπησε – Χειροπέδες σε 45χρονο

Χειροπέδες σε 45χρονο φόρεσαν σήμερα 24/12 το πρωί οι Αρχές στην Πάφο.

Ο 45χρονος σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε χθες, στις 16 Δεκεμβρίου χτύπησε γυναίκα με την οποία διατηρούσε περιστασιακή σχέση με το χέρι του στο πρόσωπο.

Μάλιστα, η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι τους τελευταίους μήνες την απειλούσε και τηλεφωνικώς. Φαίνεται να είχε εκφράσει την επιθυμία να τελειώσει τη σχέση τους.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE