Ιράν: To Iσραήλ θα πληρώσει το τίμημα για το θάνατο στελέχους των Φρουρών της Επανάστασης

Ιράν: To Iσραήλ θα πληρώσει το τίμημα για το θάνατο στελέχους των Φρουρών της Επανάστασης

Ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί κατηγόρησε το Ισραήλ ότι σκότωσε έναν από τους επικεφαλής των Φρουρών της Επανάστασης, σε αεροπορική επίθεση που πραγματοποιήθηκε το πρωί κοντά στη Δαμασκό, στη Συρία και προειδοποίησε ότι το Ισραήλ «θα πληρώσει σίγουρα για αυτό το έγκλημα».

«Η ενέργεια αυτή είναι αναμφίβολα άλλη μια ένδειξη της ματαίωσης, της αδυναμίας και της ανικανότητας του σιωνιστικού καθεστώτος στην περιοχή» ανέφερε ο Ραϊσί στην ανακοίνωσή του.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE