Χαλκιδική: Ρουμάνος ιερόσυλος ξάφρισε τρεις ναούς

Χαλκιδική: Ρουμάνος ιερόσυλος ξάφρισε τρεις ναούς

Τις εκκλησίες, τα παρεκκλήσια και τα μοναστήρια της Χαλκιδικής είχε βάλει στο μάτι ένας αλλοδαπός ιερόσυλος που ρήμαζε τα παγκάρια και είχε καταφέρει να κλέψει συνολικά 2.500 ευρώ, πριν τον εντοπίσουν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου που τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω.

Ο 60χρονος Ρουμάνος εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, την στιγμή που έκλεβε χρήματα από ένα παρεκκλήσι σε περιοχή του Δήμου Πολυγύρου, το οποίο είχε διαρρήξει. Από την έρευνα που έκαναν στη συνέχεια οι αστυνομικοί, προέκυψε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε κλέψει χρήματα και από ένα δεύτερο παρεκκλήσι σε περιοχή του Δήμου Σιθωνίας, ενώ αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο και σε ένα μοναστήρι στην περιοχή του Πολυγύρου.

Τα χρήματα που έκλεψε ο 60χρονος αλλοδαπός κατασχέθηκαν μαζί με ένα όχημα που χρησιμοποιούσε στην παράνομη δραστηριότητά του και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα. Η προανάκριση για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE