Εύβοια: Ξυλοκόπησε άνδρα μπροστά στο εγγόνι του στη Νέα Αρτάκη - Γλίτωσε επειδή έβαλε τις φωνές

Εύβοια: Ξυλοκόπησε άνδρα μπροστά στο εγγόνι του στη Νέα Αρτάκη - Γλίτωσε επειδή έβαλε τις φωνές

Στιγμές τρόμου έζησε ένας άνδρας ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από Πακιστανό μπροστά στο εγγόνι του στη Νέα Αρτάκη της Εύβοιας το βράδυ των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το eviathema.gr η επίθεση με στόχο τη ληστεία έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας στην λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεων στην Νέα Αρτάκη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Πακιστανός χτύπησε τον άνδρα και τον έριξε κάτω με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Οι φωνές του θύματος έτρεψαν σε φυγή τον Πακιστανό δράστη.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Χαλκίδας ενώ αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του Πακιστανού δράστη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο κυπριακό

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο κυπριακό

Η σημερινή συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή αεροδρομίου Λευκωσίας, δεν θα κριθεί από το πόσο θετικό θα είναι το κοινό μήνυμα μετά το τέλος της. Θα κριθεί από το εάν οι δύο πλευρές, μπορούν να συμφωνήσουν στο πώς θα διαπραγματευτούν.