ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους από τα ορεινά - Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους από τα ορεινά - Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας

Αυξημένη αναμένεται να είναι αργότερα το απόγευμα σήμερα η τροχαία κίνηση στους δρόμους, λόγω της επιστροφής στις αστικές περιοχές.

Με τη συμμόρφωση σε βασικούς κανόνες και απλά μέτρα προστασίας, όπως είναι η τήρηση του ορίου ταχύτητας, η χρήση της ζώνης ασφαλείας και των παιδικών καθισμάτων, και η χρήση προστατευτικού κράνους από μοτοσικλετιστές, μπορούν να διασφαλίσουν την επιστροφή των πολιτών και την ασφάλεια στις διακινήσεις τους στο οδικό δίκτυο.

Η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, καθώς και η κατανάλωση αλκοόλ προτού οδηγήσουμε, είναι παράγοντες που αυξάνουν τις πιθανότητες πρόκλησης τροχαίων συγκρούσεων και που επίσης εύκολα μπορεί και πρέπει να αποφεύγονται.

Η οδήγηση απαιτεί προσοχή και συγκέντρωση στον δρόμο, όπως προσοχή και συγκέντρωση στον δρόμο απαιτείται και από μέρους των πεζών, ιδιαίτερα όταν θα διακινούνται σε πολυσύχναστες περιοχές, όπου η τροχαία κίνηση θα είναι αυξημένη, καθώς και όταν θα διακινούνται κατά τις βραδινές ώρες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Αστυνομία Κύπρου βρίσκεται επί ποδός κατά την εορταστική περίοδο για την ασφάλεια του κοινού, που θα διακινείται στο οδικό δίκτυο.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση για άλλη μια φορά προς τους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί κατά την οδήγηση και να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, και με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Αυτή την ώρα, στη 13:40 το μεσημέρι της Τρίτης, στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών και στους αυτοκινητοδρόμους δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα.

Αυξημένη χωρίς ωστόσο να προκαλείται συμφόρηση, είναι η κυκλοφορία προς το Τρόοδος, κυρίως μέσω της περιοχής Μόρφου στη Λευκωσία, αλλά και μέσω της περιοχής Πλάτρες στη Λεμεσό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top