Μένουν 550 μέτρα για ολοκλήρωση δρόμου προς Πύλα, λέει ο «δήμαρχος» Περγάμου

Μένουν 550 μέτρα για ολοκλήρωση δρόμου προς Πύλα, λέει ο «δήμαρχος» Περγάμου

Ο «δήμαρχος» του κατεχόμενου Περγάμου, Μπουλέντ Μπεμπέκ, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τις εργασίες από τουρκοκυπριακής για τον δρόμο που θα συνδέσει το δικοινοτικό χωριό της Πύλας με το κατεχόμενο Άρσος, σημειώνοντας, σύμφωνα με την «Κίπρις Ποστασί», ότι απομένουν 550 μέτρα για την ολοκλήρωσή του.

Έκανε δε λόγο για διαπραγματεύσεις που γίνονται με την ε/κ πλευρά για το θέμα. 

Επίσης, ο Μπεμπέκ είπε πως η έλλειψη σύγχρονου οδικού δικτύου και καλλιεργήσιμης αγροτικής γης είναι τα δυο μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «δήμος» Περγάμου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων. Την ίδια ώρα, η Άμεση Δημοκρατία αναδεικνύεται στον μεγάλο άγνωστο της εξίσωσης, με τις τέσσερις έδρες της να έχουν τη δυνατότητα να καθορίσουν, όχι μόνο τον νικητή της αναμέτρησης, αλλά και τις πολιτικές ισορροπίες, που θα διαμορφωθούν τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE