Μένουν 550 μέτρα για ολοκλήρωση δρόμου προς Πύλα, λέει ο «δήμαρχος» Περγάμου

Μένουν 550 μέτρα για ολοκλήρωση δρόμου προς Πύλα, λέει ο «δήμαρχος» Περγάμου

Ο «δήμαρχος» του κατεχόμενου Περγάμου, Μπουλέντ Μπεμπέκ, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τις εργασίες από τουρκοκυπριακής για τον δρόμο που θα συνδέσει το δικοινοτικό χωριό της Πύλας με το κατεχόμενο Άρσος, σημειώνοντας, σύμφωνα με την «Κίπρις Ποστασί», ότι απομένουν 550 μέτρα για την ολοκλήρωσή του.

Έκανε δε λόγο για διαπραγματεύσεις που γίνονται με την ε/κ πλευρά για το θέμα. 

Επίσης, ο Μπεμπέκ είπε πως η έλλειψη σύγχρονου οδικού δικτύου και καλλιεργήσιμης αγροτικής γης είναι τα δυο μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «δήμος» Περγάμου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE