Ο πόλεμος στη Γάζα «θα διαρκέσει ακόμη πολλούς μήνες» λέει το Ισραήλ

Ο πόλεμος στη Γάζα «θα διαρκέσει ακόμη πολλούς μήνες» λέει το Ισραήλ

Ο πόλεμος εναντίον της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας «θα διαρκέσει επί πολλούς μήνες ακόμη» δήλωσε την Τρίτη ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού του Ισραήλ, Χερζί Χαλεβί.

«Οι στόχοι αυτού του πολέμου δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν. Ο πόλεμος θα κρατήσει ακόμη πολλούς μήνες», είπε ο Χαλεβί σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μετά τη συνάντηση που είχε με στρατιώτες στη Λωρίδα της Γάζας.

«Δεν υπάρχει σύντομος δρόμος για να διαλύσεις μια τρομοκρατική οργάνωση. Θα φτάσουμε στην ηγεσία της Χαμάς», διαβεβαίωσε.

Ο Υπουργός Στρατηγικών Υποθέσεων του Ισραήλ Ρον Ντέρμερ αναμένεται να συναντηθεί αργότερα σήμερα στην Ουάσινγκτον με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν για να συζητήσουν την κατάσταση στη Γάζα και την επιστροφή των ομήρων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέοι ισχυρισμοί Τατάρ - «Το Τελ Αβίβ και η Αθήνα δεν με θέλουν στην εξουσία - Οι Ε/κ θέλουν όλη την Κύπρο»

Νέοι ισχυρισμοί Τατάρ - «Το Τελ Αβίβ και η Αθήνα δεν με θέλουν στην εξουσία - Οι Ε/κ θέλουν όλη την Κύπρο»

Ο Ερσίν Τατάρ ισχυρίστηκε ότι η Αθήνα και το Τελ Αβίβ δεν τον θέλουν στην «εξουσία» λόγω της στενής συνεργασίας του με την Άγκυρα. Λίγες ημέρες πριν από τις «προεδρικές εκλογές» στα κατεχόμενα, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης επανέλαβε τη θέση του υπέρ της λύσης «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE