ΔΙΕΘΝΗ

Φρίκη στην Βραζιλία: Έκοψε με ξυράφι το μόριο του συζύγου της - Το πέταξε στην τουαλέτα αφού το φωτογράφησε

Φρίκη στην Βραζιλία: Έκοψε με ξυράφι το μόριο του συζύγου της - Το πέταξε στην τουαλέτα αφού το φωτογράφησε

Μια γυναίκα από τη Βραζιλία έκοψε το μόριο του συζύγου της και το πέταξε στην τουαλέτα καθώς έμαθε ότι είχε κοιμηθεί με τη 15χρονη ανιψιά της.

Η 34χρονη γυναίκα, η οποία δεν έχει ακόμη κατονομαστεί, είπε στους αστυνομικούς ότι πρώτα παρέσυρε τον σύζυγό της να πέσει στο κρεβάτι μαζί της. Αλλά αφού του έδεσε τα χέρια και τα πόδια στο κρεβάτι, έβγαλε ένα ξυράφι και του έκοψε το μόριό του.

Αφού τράβηξε μια φωτογραφία του κομμένου οργάνου, το πέταξε στην τουαλέτα, ομολόγησε στις 22 Δεκεμβρίου. Όταν αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία, τους είπε ότι το πέταξε μακριά επειδή "είχε ακούσει ότι ήταν δυνατόν να γίνει επανακόλληση».

Η γυναίκα είναι υπό κράτηση και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας. Η έρευνα συνεχίζεται και η αστυνομία δεν έχει αναφερθεί στον ισχυρισμό της γυναίκας ότι ο 39χρονος έκανε σεξ με την ανιψιά της. Η ηλικία συναίνεσης στη Βραζιλία είναι τα 14 έτη. 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top