ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσθήκη τουρκικής γλώσσας στην ηλεκτρονική Υπηρεσία Εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο

Προσθήκη τουρκικής γλώσσας στην ηλεκτρονική Υπηρεσία Εγγραφής στον εκλογικό κατάλογο

Το Digital Services Factory του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής ενημερώνει με ανακοίνωση ότι έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση της ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Εγγραφής στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο για άτομα ηλικίας από 18-25, η οποία υποστηρίζει πλέον και την τουρκική γλώσσα.

Όπως αναφέρεται, αυτοί που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για εγγραφή στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο είναι άτομα τα οποία κατά τις επόμενες εκλογές θα έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας, είναι κάτω των 25 χρόνων, έχουν κυπριακή υπηκοότητα και ζουν μόνιμα στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου(έστω και αν διαμένουν προσωρινά στο εξωτερικό).

Η διαδικασία εγγραφής βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top