Συζήτησαν το Κυπριακό Μπλίνκεν και Φιντάν

Συζήτησαν το Κυπριακό Μπλίνκεν και Φιντάν

Κυπριακό, ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, εξελίξεις στη Γάζα, και F16 ήταν τα θέματα που συζήτησε την Τετάρτη ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν με τον Αμερικανό ομολογό του Άντονι Μπλίνκεν.

Τουρκικές διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών μίλησε τηλεφωνικά με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ έπειτα από αίτημα της αμερικανικής πλευράς.

Ο κ. Φιντάν, αναφερόμενος στην απόφαση που έλαβε χθες η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας, δήλωσε ότι η διαδικασία για την ένταξη της Σουηδίας συνεχίζεται με την ευθύνη της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.

Κατά τη συνομιλία, συζητήθηκαν επίσης οι τελευταίες εξελίξεις στη Γάζα, οι πωλήσεις F-16 και το Κυπριακό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE