Συζήτησαν το Κυπριακό Μπλίνκεν και Φιντάν

Συζήτησαν το Κυπριακό Μπλίνκεν και Φιντάν

Κυπριακό, ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, εξελίξεις στη Γάζα, και F16 ήταν τα θέματα που συζήτησε την Τετάρτη ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν με τον Αμερικανό ομολογό του Άντονι Μπλίνκεν.

Τουρκικές διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών μίλησε τηλεφωνικά με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ έπειτα από αίτημα της αμερικανικής πλευράς.

Ο κ. Φιντάν, αναφερόμενος στην απόφαση που έλαβε χθες η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας, δήλωσε ότι η διαδικασία για την ένταξη της Σουηδίας συνεχίζεται με την ευθύνη της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.

Κατά τη συνομιλία, συζητήθηκαν επίσης οι τελευταίες εξελίξεις στη Γάζα, οι πωλήσεις F-16 και το Κυπριακό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Σε μία από τις πιο συγκλονιστικές ορειβατικές τραγωδίες των τελευταίων ετών, τέσσερις άνθρωποι που μοιράζονταν την αγάπη για το βουνό και τη φύση έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη, όταν χιονοστιβάδα τους καταπλάκωσε σε δύσβατο σημείο της Φωκίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE