ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχίζει η επέκταση του δρόμου που συνδέει το Ριζοκάρπασο με τον Απόστολο Ανδρέα

Αρχίζει η επέκταση του δρόμου που συνδέει το Ριζοκάρπασο με τον Απόστολο Ανδρέα

Ξεκινά σύντομα η επέκταση του δρόμου που συνδέει το Ριζοκάρπασο με τον Απόστολο Ανδρέα. 

Σύμφωνα όσα γράφει η «Χαλκίν Σεσί», όπως μετέδωσε το ΓΤΠ, το έργο εντάχθηκε στο «πρωτόκολλο» εφαρμογής του γενικού σχεδίου αυτοκινητοδρόμων των κατεχομένων για το 2021-2022, αλλά η κατασκευή του δεν μπόρεσε να ξεκινήσει λόγω προβλημάτων στην προμήθεια υλικών.

Σε δηλώσεις του ο αναπληρωτής «πρωθυπουργός, υπουργός τουρισμού, πολιτισμού, νεολαίας και περιβάλλοντος» Φικρί Ατάογλου ανέφερε ότι το έργο, που χρηματοδοτείται από την Τουρκία, θα ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό, και πρόσθεσε ότι η βελτίωση του δρόμου θα συμβάλει τα μέγιστα στον τουρισμό, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις επισκέψεις στον Απόστολο Ανδρέα.  

Υποστήριξε, επίσης, ότι η πλατεία της Μονής Αποστόλου Ανδρέα έχει σχεδιαστεί και ότι είναι σημαντικό να τη δημιουργήσουν σε συνεργασία με την τοπική "αρχή" στο εγγύς μέλλον. 

Ανέφερε, τέλος, ότι «υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και παράπονα για τα ελεύθερα γαϊδουράκια που γυρίζουν ελεύθερα στην περιοχή και ότι θα συνεργαστούν με τον 'δήμο και τον 'εθνικό δρυμό' για να τα μαζέψουν και να τα μεταφέρουν σε κλειστό χώρο».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη πυρκαγιά στην Επ. Πάφου: Στη μάχη επτά πτητικά μέσα - Ενεργοποιήθηκε το «Ίκαρος 2»

Θερμοπληξία vs ηλίαση: Η διαφορά τους, τα συμπτώματα και όσοι διατρέχουν κίνδυνο - Όσα πρέπει να προσέξουμε

Αυτές οι ομάδες πληθυσμού έχουν δικαίωμα σε χαμηλότερη χρέωση στο ρεύμα - Ποιος επωμίζεται το κόστος;

Επεκτείνεται το όριο ηλικίας στο Σχέδιο Επιδότησης Διδάκτρων - Τι ισχύει για ιδιωτικά και τι για δημόσια νηπιαγωγεία

Τριγμοί στο ΔΗΚΟ - Ανοίγει συζήτηση για αποχώρηση από την κυβέρνηση - Ενδοσκόπηση κομμάτων για το αποτέλεσμα των εκλογών

«Καμίνι» η Κύπρος: Κόκκινη Προειδοποίηση - Φτάνει τους 45 βαθμούς η θερμοκρασίαΕπίσημο: Ο Νικόλας Ιωαννίδης ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας - Το Βιογραφικό του

Επίσημο: Ο Νικόλας Ιωαννίδης ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας - Το Βιογραφικό του

Ανακοινώθηκε και επίσημα, μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη, ο διορισμός του Υφυπουργού Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top