ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήγε για κυνήγι με μη εγγεγραμμένο όπλο - Στο αστυνομικό τμήμα 45χρονος

Πήγε για κυνήγι με μη  εγγεγραμμένο όπλο - Στο αστυνομικό τμήμα 45χρονος

Κυνηγός κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή και μεταφορά κυνηγετικού όπλου, αφού αυτό που κατείχε δεν ήταν εγγεγραμμένο στη Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες Τετάρτη η ώρα 05:10 άντρες του κλιμακίου της πάταξης λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή των χωριών Χρυσοχούς και Στενής για πάταξη της λαθροθηρίας όταν εντόπισαν σε επιτρεπόμενη περιοχή κυνηγίου πρόσωπο να κυνηγά.

Όταν το συγκεκρμένο πρόσωπο ελέγχθηκε διαπιστώθηκε ότι το κυνηγετικό όπλο που κατείχε δεν είναι εγγεγραμμένο στη Δημοκρατία. Περαιτέρω ο κυνηγός, ηλικίας 45 ετών, δεν έχει άδεια εγγραφής και κυνηγούσε παράνομα.

Ακολούθως ο 45χρονος μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top