«Χτένισαν» τη Λευκωσία οι Αρχές για παράτυπους μετανάστες – Χειροπέδες σε 13 πρόσωπα

«Χτένισαν» τη Λευκωσία οι Αρχές για παράτυπους μετανάστες – Χειροπέδες σε 13 πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 6.30π.μ – 8π.μ., μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης των Μεταναστευτικών Ροών χτένισαν περιοχή της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 13 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Δημοκρατία, ενώ ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες για τον άμεσο επαναπατρισμό τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου για την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.