«Χτένισαν» τη Λευκωσία οι Αρχές για παράτυπους μετανάστες – Χειροπέδες σε 13 πρόσωπα

«Χτένισαν» τη Λευκωσία οι Αρχές για παράτυπους μετανάστες – Χειροπέδες σε 13 πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 6.30π.μ – 8π.μ., μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης των Μεταναστευτικών Ροών χτένισαν περιοχή της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 13 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Δημοκρατία, ενώ ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες για τον άμεσο επαναπατρισμό τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.