«Χτένισαν» τη Λευκωσία οι Αρχές για παράτυπους μετανάστες – Χειροπέδες σε 13 πρόσωπα

«Χτένισαν» τη Λευκωσία οι Αρχές για παράτυπους μετανάστες – Χειροπέδες σε 13 πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 6.30π.μ – 8π.μ., μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και της Υποδιεύθυνσης Επιτήρησης της Πράσινης Γραμμής και Αντιμετώπισης των Μεταναστευτικών Ροών χτένισαν περιοχή της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 13 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Δημοκρατία, ενώ ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες για τον άμεσο επαναπατρισμό τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE