Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 44χρονος Νορβηγός για τη δολοφονία του αστυνομικού σε μπαρ της πόλης

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 44χρονος Νορβηγός για τη δολοφονία του αστυνομικού σε μπαρ της πόλης

Στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγείται ο 44χρονος Νορβηγός υπήκοος, που συνελήφθη για τη δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού και τον τραυματισμό του κουμπάρου του, μέσα σε μπαρ, όπου διασκέδαζαν, χθες τα ξημερώματα, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 44χρονος ύστερα από λεκτικό διαπληκτισμό για ασήμαντη αφορμή τραυμάτισε με μαχαίρι παλάμης αρχικά τον κουμπάρο του αστυνομικού στο πόδι, ενώ με το ίδιο μαχαίρι σκότωσε τον 32χρονο που έσπευσε να μεσολαβήσει.

Ο αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, έχασε τη ζωή του επί τόπου, με τα ιατροδικαστικά ευρήματα να αποδίδουν τον θάνατό του σε ακατάσχετη αιμορραγία λόγω τρώσης αγγείου, συνέπεια τραύματος που δέχθηκε στην αριστερή τραχηλική χώρα.

Εξεταζόμενος από αστυνομικούς, ο Νορβηγός φέρεται να επικαλέστηκε τη μέθη του και ψυχολογικά προβλήματα, ενώ -μεταξύ άλλων- υποστήριξε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE