Πυροβολισμοί κοντά στις Φυλακές: Χειροπέδες σε 26χρονο - Εντατικές οι έρευνες

Πυροβολισμοί κοντά στις Φυλακές: Χειροπέδες σε 26χρονο - Εντατικές οι έρευνες

Στη σύλληψη 26χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση ρίψης πυροβολισμών, που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, στη Λευκωσία.

Ο 26χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, που εκδόθηκε εναντίον του βάσει μαρτυρίας, που προέκυψε κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 11.20π.μ. χθες, οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητό του, σε δρόμο της πρωτεύουσας και αφού πυροβόλησε πέντε με έξι φορές στον αέρα, τράπηκε σε φυγή.

Ο 26χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE