Πυροβολισμοί κοντά στις Φυλακές: Χειροπέδες σε 26χρονο - Εντατικές οι έρευνες

Πυροβολισμοί κοντά στις Φυλακές: Χειροπέδες σε 26χρονο - Εντατικές οι έρευνες

Στη σύλληψη 26χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση ρίψης πυροβολισμών, που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, στη Λευκωσία.

Ο 26χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, που εκδόθηκε εναντίον του βάσει μαρτυρίας, που προέκυψε κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 11.20π.μ. χθες, οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητό του, σε δρόμο της πρωτεύουσας και αφού πυροβόλησε πέντε με έξι φορές στον αέρα, τράπηκε σε φυγή.

Ο 26χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE