Τετραπλό θανατηφόρο: Xειροπέδες στον 44χρονο οδηγό του ενεχόμενου οχήματος

Τετραπλό θανατηφόρο: Xειροπέδες στον 44χρονο οδηγό του ενεχόμενου οχήματος

Στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας, για εξακρίβωση των αιτίων πρόκλησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που συνέβη τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό, συνελήφθη πριν από λίγο, για διευκόλυνση των εξετάσεων, ο οδηγός του ενεχόμενου οχήματος.

Εναντίον του 44χρονου οδηγού, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 12.30π.μ. σήμερα, στα Κάτω Πολεμίδια και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 74, 72, 27 και 17 ετών.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE