Τετραπλό θανατηφόρο: Xειροπέδες στον 44χρονο οδηγό του ενεχόμενου οχήματος

Τετραπλό θανατηφόρο: Xειροπέδες στον 44χρονο οδηγό του ενεχόμενου οχήματος

Στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας, για εξακρίβωση των αιτίων πρόκλησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που συνέβη τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό, συνελήφθη πριν από λίγο, για διευκόλυνση των εξετάσεων, ο οδηγός του ενεχόμενου οχήματος.

Εναντίον του 44χρονου οδηγού, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 12.30π.μ. σήμερα, στα Κάτω Πολεμίδια και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 74, 72, 27 και 17 ετών.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE