Τετραπλό θανατηφόρο: Xειροπέδες στον 44χρονο οδηγό του ενεχόμενου οχήματος

Τετραπλό θανατηφόρο: Xειροπέδες στον 44χρονο οδηγό του ενεχόμενου οχήματος

Στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας, για εξακρίβωση των αιτίων πρόκλησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που συνέβη τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό, συνελήφθη πριν από λίγο, για διευκόλυνση των εξετάσεων, ο οδηγός του ενεχόμενου οχήματος.

Εναντίον του 44χρονου οδηγού, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 12.30π.μ. σήμερα, στα Κάτω Πολεμίδια και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 74, 72, 27 και 17 ετών.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE