Τετραπλό θανατηφόρο: Xειροπέδες στον 44χρονο οδηγό του ενεχόμενου οχήματος

Τετραπλό θανατηφόρο: Xειροπέδες στον 44χρονο οδηγό του ενεχόμενου οχήματος

Στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας, για εξακρίβωση των αιτίων πρόκλησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που συνέβη τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό, συνελήφθη πριν από λίγο, για διευκόλυνση των εξετάσεων, ο οδηγός του ενεχόμενου οχήματος.

Εναντίον του 44χρονου οδηγού, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 12.30π.μ. σήμερα, στα Κάτω Πολεμίδια και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 74, 72, 27 και 17 ετών.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE