ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Δύο σκυλάκια έχασαν την ζωή τους την Πρωτοχρονιά μετά από φωτιές σε οικίες

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Δύο σκυλάκια έχασαν την ζωή τους την Πρωτοχρονιά μετά από φωτιές σε οικίες

«Έτρεχε και δεν έφτανε η Πυροσβεστική Υπηρεσία την Πρωτοχρονιά (1/1).

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η ώρα 01:19 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε υπόγειο ιδιωτικής κατοικίας στο Παραλίμνι. Ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Παραλιμνίου Λοχία Αδάμου Αδάμου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 02:15. Η πυρκαγιά βρισκόταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο υπνοδωματίου στο υπόγειο της οικίας, το περιεχόμενο του οποίου υπέστη ζημιές. Ζημιές από τον καπνό υπέστη και η βαφή του υπόλοιπου χώρου του υπογείου, καθώς και το περιεχόμενό του. Επιπρόσθετα, σκυλάκι το οποίο βρισκόταν εντός του δωματίου, έχασε τη ζωή του λόγω εισπνοής καπνού. Η ένοικος του δωματίου απουσίαζε από αυτό κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Ακόμα, σε άλλη περίπτωση η ώρα 02:15 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε κουζίνα οικίας στη Λακατάμια, στην επαρχία Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά είχε κατασβεστεί πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έγινε τελική κατάσβεση, εξαερισμός και επιθεώρηση. Από την πυρκαγιά ζημιές υπέστη εξοπλισμός στην κουζίνα της οικίας και από τον καπνό επηρεάστηκε ο χώρος της κουζίνας. Επιπρόσθετα, ένα σκυλάκι το οποίο βρισκόταν στον χώρο, έχασε τη ζωή του λόγω εισπνοής καπνού. Η πυρκαγιά οφειλόταν στο ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε μαγειρική εστία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Αναβρασμός επικρατεί στα κόμματα του κεντρώου χώρου, μετά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Σε μία προσπάθεια ανάλυσης των αποτελεσμάτων και του φαινομένου Φειδίας, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, είναι αμφίβολο εάν έχουν λάβει τα μηνύματα των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top