LIKE ONLINE

«Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο»: 2.500 άνθρωποι προσπάθησαν να προσληφθούν αλλά μόνο 12 τα κατάφεραν - Βίντεο

«Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο»: 2.500 άνθρωποι προσπάθησαν να προσληφθούν αλλά μόνο 12 τα κατάφεραν - Βίντεο

Σε μια εξαιρετική επίδειξη ενθουσιασμού για αυτό που διαφημίστηκε ως «η καλύτερη δουλειά στον κόσμο», 2.500 υποψήφιοι κατέκλυσαν την Walled City Brewery στο Derry της Βόρειας Ιρλανδίας, με την ελπίδα να κατακτήσουν μια μοναδική θέση για γευσιγνωσία μπύρας. Ωστόσο, μόνο 12 τυχεροί υποψήφιοι τα κατάφεραν.

Η προσφορά της ζυθοποιίας, η οποία περιελάμβανε δωρεάν μπύρα, πατατάκια και μεταφορά με ταξί στο σπίτι, προσέλκυσε υποψήφιους από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, γεγονός που αντικατοπτρίζει την παγκόσμια απήχηση αυτής της ασυνήθιστης ευκαιρίας. Ο James Huey, διευθυντής της Walled City Brewery, εξηγεί ότι ο ρόλος δεν αφορά μόνο την απόλαυση της μπύρας, απαιτεί ένα συγκεκριμένο γενετικό χαρακτηριστικό. Σύμφωνα με τον Huey, μόνο περίπου 1/100 έως 1/200 άνθρωποι πληρούν τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστούν ως «σούπερ γευσιγνώστες», άτομα με αυξημένες γευστικές ευαισθησίες που μπορούν να ανιχνεύσουν λεπτές γεύσεις και αποχρώσεις στα τρόφιμα και τα ποτά.

 

Ο επικεφαλής ζυθοποιός Τζος Κάιλ εξέφρασε την έκπληξή του για το πόσο μακριά ήταν διατεθειμένοι να φτάσουν οι άνθρωποι για μια δωρεάν μπύρα, υπογραμμίζοντας τη μακρινή καταγωγή ορισμένων αιτούντων. Ο ρόλος ενός γευσιγνώστη μπύρας σε αυτό το ζυθοποιείο, ωστόσο, είναι κάτι περισσότερο από το να δοκιμάζει απλώς μπύρες. Πρόκειται για το να είσαι μέρος μιας πλούσιας παράδοσης που τιμά την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης. Η ζυθοποιία έχει δημιουργήσει πάνω από 500 μπύρες, καθεμία από τις οποίες γιορτάζει πτυχές του Ντέρι, από τους Undertones μέχρι τα «Derry Girls», που συμβολίζουν μια πόλη που αναγεννήθηκε μετά από χρόνια συγκρούσεων.

Μία από τις μοναδικές προσφορές της ζυθοποιίας περιλαμβάνει μια δυνατή μπύρα, που αρχικά παρασκευάστηκε πριν από 300 χρόνια κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του Derry το 1689. Αυτή η ιστορική μπύρα, που περιγράφεται σε αρχαία ημερολόγια ως «το πιο ισχυρό ποτό κάτω από τον ήλιο», διαθέτει περιεκτικότητα σε αλκοόλ 12% και κάποτε θεωρούνταν τονωτικό, θεραπεύοντας δήθεν παθήσεις όπως ο πονόδοντος και ο πόνος στην καρδιά.

Η μαζική ανταπόκριση στην αγγελία της Walled City Brewery για την πρόσληψη εργασίας αντικατοπτρίζει όχι μόνο την αγάπη για την μπύρα αλλά και τη γοητεία που ασκεί ο ρόλος του «σούπερ-γευσιγνώστη».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top