Πειραιάς: 65χρονος μαχαίρωσε 51χρονο... για μια θέση πάρκινγκ

Πειραιάς: 65χρονος μαχαίρωσε 51χρονο... για μια θέση πάρκινγκ

Επίθεση με μαχαίρι πραγματοποιήσε ένας 65χρονος σε βάρος ενός 51χρονου στον Πειραιά... για μια θέση πάρκινγκ, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά.

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μπροστά από ταξιδιωτικό γραφείο στην Ακτή Κονδύλη, όταν οι δύο άνδρες λογομάχησαν αρχικά για μια θέση στάθμευσης.

 Ο 65χρονος που φέρεται να εργάζεται σε ταξιδιωτικό γραφείο στην περιοχή έβγαλε στη συνέχεια ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», επιτέθηκε στον 51χρονο, τον τραυμάτισε ελαφρά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η ασφάλεια Πειραιά.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE