Πειραιάς: 65χρονος μαχαίρωσε 51χρονο... για μια θέση πάρκινγκ

Πειραιάς: 65χρονος μαχαίρωσε 51χρονο... για μια θέση πάρκινγκ

Επίθεση με μαχαίρι πραγματοποιήσε ένας 65χρονος σε βάρος ενός 51χρονου στον Πειραιά... για μια θέση πάρκινγκ, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά.

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μπροστά από ταξιδιωτικό γραφείο στην Ακτή Κονδύλη, όταν οι δύο άνδρες λογομάχησαν αρχικά για μια θέση στάθμευσης.

 Ο 65χρονος που φέρεται να εργάζεται σε ταξιδιωτικό γραφείο στην περιοχή έβγαλε στη συνέχεια ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», επιτέθηκε στον 51χρονο, τον τραυμάτισε ελαφρά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η ασφάλεια Πειραιά.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE