Πειραιάς: 65χρονος μαχαίρωσε 51χρονο... για μια θέση πάρκινγκ

Πειραιάς: 65χρονος μαχαίρωσε 51χρονο... για μια θέση πάρκινγκ

Επίθεση με μαχαίρι πραγματοποιήσε ένας 65χρονος σε βάρος ενός 51χρονου στον Πειραιά... για μια θέση πάρκινγκ, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά.

Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μπροστά από ταξιδιωτικό γραφείο στην Ακτή Κονδύλη, όταν οι δύο άνδρες λογομάχησαν αρχικά για μια θέση στάθμευσης.

 Ο 65χρονος που φέρεται να εργάζεται σε ταξιδιωτικό γραφείο στην περιοχή έβγαλε στη συνέχεια ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», επιτέθηκε στον 51χρονο, τον τραυμάτισε ελαφρά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η ασφάλεια Πειραιά.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE