Συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στη Λευκωσία η Μαρία Άνχελα Ολγκίν - Ποιους θα δει
Η προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, Μαρία Άνχελα Ολγκίν συνεχίζει τον κύκλο επαφών της στην Λευκωσία.
Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 31.12.23 στις 06:30 το πρωί παρουσιάστηκε στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου γυναίκα με προορισμό το Παρίσι.
Η συγκεκριμένη παρουσίασε γαλλικό δελτίο ταυτότητας ωστόσο στο πλαίσιο του διαβατηριακού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω έγγραφο ήταν πλαστογραφημένο.
Ανακρινόμενη η γυναίκα ομολόγησε ότι το ταξιδιωτικό έγγραφο δεν της ανήκει και ανέφερε ότι είναι ηλικίας 30 ετών και έχει υποβάλει αίτηση για πολιτικό άσυλο. Η 30χρονη τέθηκε υπό διήμερη προσωποκράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις