Στο κελί 43χρονος για πρόκληση ψυχολογικής βλάβης και βία στην οικογένεια

Στο κελί 43χρονος για πρόκληση ψυχολογικής βλάβης και βία στην οικογένεια

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το Σάββατο σε 43χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για αδικήματα βίας στην οικογένεια.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ο 43χρονος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, καταδικάστηκε για αδικήματα που αφορούν βία στην οικογένεια, πρόκληση ψυχολογικής βλάβης, ψυχολογικής βίας και παρενόχλησης.

Τα αδικήματα διαπράχτηκαν τον Αύγουστο του 2023, κατέληξε ο κ. Νικολάου. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE