Συνελήφθησαν δύο Πολωνοί για κατασκοπεία στην Ελλάδα - Έβγαζαν φωτογραφίες στο ναύσταθμο Σαλαμίνας

Συνελήφθησαν δύο Πολωνοί για κατασκοπεία στην Ελλάδα - Έβγαζαν φωτογραφίες στο ναύσταθμο Σαλαμίνας

Στη σύλληψη ενός 24χρονου και ενός 20χρονου, πολωνικής καταγωγής και οι δύο, προχώρησαν οι Αρχές, γιατί πετούσαν drone και έβγαζαν φωτογραφίες στη στρατιωτική βάση στο ναύσταθμο της Σαλαμίνας.

Τους δύο νεαρούς εντόπισαν οι αστυνομικοί και αρχικά τους προσήγαγαν στο τμήμα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν το drone και η φωτογραφική μηχανή, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκοπεία και έχουν στείλει για έλεγχο το υλικό από τη φωτογραφική μηχανή και από το drone.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.