Το τελευταίο αντίο στα θύματα του τετραπλού θανατηφόρου – Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στα θύματα του τετραπλού θανατηφόρου – Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Αύριο Τετάρτη (03/01) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία των τεσσάρων θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος που έγινε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη Λεμεσό.

Το τελευταίο αντίο θα πούνε φίλοι και συγγενείς στον Νικόλα Γεωργίου Ζαβρό, στη σύζυγό του Ευανθία Γεωργίου και στα δύο εγγόνια τους Ευανθία και Νικόλαο Γεωργίου.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο η ώρα 2:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό μας Λιμνάτης Λεμεσού, ενώ η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο του χωριού.

Παράκληση της οικογένειας  αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE