Το τελευταίο αντίο στα θύματα του τετραπλού θανατηφόρου – Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στα θύματα του τετραπλού θανατηφόρου – Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Αύριο Τετάρτη (03/01) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία των τεσσάρων θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος που έγινε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη Λεμεσό.

Το τελευταίο αντίο θα πούνε φίλοι και συγγενείς στον Νικόλα Γεωργίου Ζαβρό, στη σύζυγό του Ευανθία Γεωργίου και στα δύο εγγόνια τους Ευανθία και Νικόλαο Γεωργίου.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο η ώρα 2:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό μας Λιμνάτης Λεμεσού, ενώ η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο του χωριού.

Παράκληση της οικογένειας  αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE