Το τελευταίο αντίο στα θύματα του τετραπλού θανατηφόρου – Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στα θύματα του τετραπλού θανατηφόρου – Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Αύριο Τετάρτη (03/01) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία των τεσσάρων θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος που έγινε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη Λεμεσό.

Το τελευταίο αντίο θα πούνε φίλοι και συγγενείς στον Νικόλα Γεωργίου Ζαβρό, στη σύζυγό του Ευανθία Γεωργίου και στα δύο εγγόνια τους Ευανθία και Νικόλαο Γεωργίου.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο η ώρα 2:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό μας Λιμνάτης Λεμεσού, ενώ η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο του χωριού.

Παράκληση της οικογένειας  αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE