Το τελευταίο αντίο στα θύματα του τετραπλού θανατηφόρου – Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στα θύματα του τετραπλού θανατηφόρου – Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Αύριο Τετάρτη (03/01) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία των τεσσάρων θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος που έγινε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη Λεμεσό.

Το τελευταίο αντίο θα πούνε φίλοι και συγγενείς στον Νικόλα Γεωργίου Ζαβρό, στη σύζυγό του Ευανθία Γεωργίου και στα δύο εγγόνια τους Ευανθία και Νικόλαο Γεωργίου.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο η ώρα 2:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό μας Λιμνάτης Λεμεσού, ενώ η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο του χωριού.

Παράκληση της οικογένειας  αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE