Το τελευταίο αντίο στα θύματα του τετραπλού θανατηφόρου – Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στα θύματα του τετραπλού θανατηφόρου – Πότε θα γίνει η κηδεία – Η παράκληση της οικογένειας

Αύριο Τετάρτη (03/01) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία των τεσσάρων θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος που έγινε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη Λεμεσό.

Το τελευταίο αντίο θα πούνε φίλοι και συγγενείς στον Νικόλα Γεωργίου Ζαβρό, στη σύζυγό του Ευανθία Γεωργίου και στα δύο εγγόνια τους Ευανθία και Νικόλαο Γεωργίου.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο η ώρα 2:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο χωριό μας Λιμνάτης Λεμεσού, ενώ η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο του χωριού.

Παράκληση της οικογένειας  αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.